De ce merg femeile la Zoo?

luni, 16 iulie 2012 · Posted in

          Această întrebare îşi găseşte răspunsul în fiecare persoană, dar matematic vorbind, formând o medie a rezultatelor, femeile spre deosebire de bărbaţi, nu îşi ascund sentimentele şi trăirile de copil. În sufletul unei femei mereu va dăinui copilul ce a fost odată şi nu va spune nu la nici o oportunitate de a se simţi din nou copil. O grădină Zoo va reprezenta mereu pentru noi un spaţiu captivant în care putem vedea şi atinge ceva ce doar la T.V. ni se arată. Deşi bărbaţii în general se plâng de dorinţa femeilor de a ajunge la Zoo prima dată când pun piciorul într-un oraş nou, în momentul în care intră pe poartă îi vezi cum li se înmoaie genunchii, devin niste scumpi, sufletul lor de copii îi copleşeşte şi încep să tragă de tine prin toate locurile posibile, să vadă tot ce e de văzut şi când ajung în dreptul unui animăluţ drăguţ :D (gen fluffy) auzi din gura lor aşa cuvinte de alint de ajungi să te întrebi: Cine eşti tu, cel de lângă mine şi ce ai făcut cu el?!? Puţini sunt cei care au curajul de a admite că da, le place să vadă un animăluţ, micuţ, drăguţ şi nu se întorc ca la Buzău cu replici de negare. Poate bărbaţii sunt mai buni în a lua decizii serioase în viaţa de zi cu zi dar când vine vorba de adevărata distracţie se clintesc mai greu. 

          Un alt caz comic este achiziţionarea unui animăluţ de casă, în special un căţel (pisica, hamster, reptilă, peşti dar în special căţeii). Când aduci numai vorba de aşa ceva începe să se înfurie că nu vrea, că el nu suportă animal în casă, să nu-l vadă etc. Când îl aduci (pe ascuns, normal şi fără voia dumnealui) se schimbă situaţia, devin cei mai buni prieteni, îl ia şi îl plimbă, îl scoate afară, îl îngrijeşte, îl spală, îl ia cu el când pleacă cu băieţii la terasă, doarme cu el şi tu ... ajungi uneori nici să nu mai apuci să-l vezi. Acum să mai zică cineva că numai noi femeile suntem complicate. Oricum bărbaţii .. bărbaţii sunt nişte copii mai mici, ascunşi bine acolo undeva în adâncul sufletului şi refuză să iasă dar de existat ... există şi de multe ori ne fac să-i iubim pentru asta şi să facem uneori cei mai buni prieteni din ei.

                                              Pozici personale din grădina Zoo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 Responses to “De ce merg femeile la Zoo?”

  1. Imi plac ochii verzi. :)
    Tuturor ne place sa ne jucam, mai putin s-o recunoastem. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. mă bucur că-ţi plac ochii verzi, ia ghici :"> şi mie :)) şi da ştiu, că vă place să vă jucaţi :D în diferite moduri şi cu diferite jucării :))) :D :D :D ... acum dacă tot ai trecut pe aici ia să te vizitez niţel la tine acasă să văd ce găsesc bun pt. ochii mei verzi :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.